HOME
 • BIO
 • FOTO’S
 • AUDIO
 • VIDEO
 • LINKS
 • CONTACT
 • Jubileum Hans Bloemen mmv. Ilja Reijngoud en Rob Horsting

  De jubileumdag van Hans Bloemen zal in het teken staan van samen muziek maken onder leiding van twee geweldige muzikanten: trombonist Ilja Reijngoud en pianist Rob Horsting. Met deze twee heren zal de bigband een aantal stukken instuderen die diezelfde avond zullen worden uitgevoerd. Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom op de Nieuwe Veste. Het concert zal om 20.30 uur beginnen.

  De workshops onder leiding van Ilja Reijngoud en Rob Horsting vinden plaats bij dansschool “De Stilte” aan de Markendaalse weg 75A in Breda. Iedereen is welkom om deze workshops bij te wonen (workshop deel 1 van 11 uur tot 12.30 uur, workshop deel 2 van 13.30 uur tot 17.30 uur).

  persfoto-IljaReingoudIlja Reijngoud studeerde in juni 1996 cum laude eerste en tweede graads af aan het Hilversums Conservatorium. Daarbij kreeg hij eind 1997 als tweede Nederlandse student de Amerikaanse Degree `Master of Music’ uitgereikt. Een aantal jaren gaf Ilja les aan het Hilversums Conservatorium en de Jazz Studio in Antwerpen.

  Vanaf 1996 geeft Ilja samen met Bart van Lier les aan het Rotterdams Conservatorium, en geeft hij leiding aan de grootste en meest prestigieuze tromboneopleiding van Europa. Daarbij leidt hij al enige jaren de bigband van het conservatorium en verschillende ensembles. Ilja geeft wereldwijd clinics en workshops, onder andere in Barcelona, Los Angeles, Amsterdam en New Orleans.

  In de afgelopen jaren is hij vaak als gastsolist te horen geweest, onder andere bij de Luchtmacht Kapel, drie maal bij het Metropole Orkest en vier maal op het prestigieuze festival van `The International Trombone Association’.

  Rob Horsting begon in 1984 met zijn studie electronisch orgel in Enschede. Hij behaalde hiervoor zijn diploma in 1990. Tevens studeerde hij nog piano LM (1992) in Zwolle (bij Henk Meutgeert), Keyboards (1997) in Groningen en arrangeren (1998) in Groningen (bij Henk Meutgeert).

  Tegenwoordig is hij werkzaam als docent en freelance pianist/arrangeur. Speelde tot 2000 bij The Dual City Concert Band en de Millennium Jazz Orchestra (voorheen Big Barchem Band). Met dit laatste orkest zijn drie CD’s opgenomen: in 1992 “Some Frames Of Mind”, in 1997 “Magnifying Glass” en in 2000 “Triangular”.

  Verder heeft hij in verschillende orkesten als begeleider gespeeld met o.a. Ferdinand Povel, Ack van Rooyen, Bart van Lier, Silvia Droste, Benny Bailey, Ruud Breuls, Jiggs Wigham, Jan Wessels, Lew Tabacking, Bobby Shew, Peter Tiehuis, Lee Konitz, Peter Weniger, Philip Catherine, Ernie Watts, Bob Malach, Ruud Ouwehand, Shebob.

 • AGENDA